• Snelle bezorging
  • Ruime keuze
  • Discreet pakket

Is de test onjuist of geeft deze geen resultaat?

Als uw test geen resultaat oplevert of op een of andere manier onjuist is, maak dan een foto van de uitgevoerde test en stuur deze naar onze klantenservice. Zij helpen u met een terugbetaling of sturen u een nieuwe test.

Ik wil mijn test annuleren, hoe doe ik dat?

Je hebt uiteraard het recht om je test te annuleren. De test dient uiterlijk 14 dagen na de besteldatum geannuleerd te worden en de test dient in een ongeopende verpakking te zitten. Als je je bestelling wilt annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alleen de productprijs terugbetalen en dat de verzendkosten van uw aankoop worden afgetrokken. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor de retourzending.

Mijn test is niet aangekomen, wat moet ik doen?

Als uw test niet binnen 6 werkdagen na de besteldatum is aangekomen, neem dan contact op met onze klantenservice. Het kan zijn dat uw test ons magazijn uit is en onderweg is naar ons magazijn. Mocht uw bestelling verdwenen zijn, dan storten wij uiteraard het volledige bedrag aan u terug.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Postnord verzendt alle bestellingen als brieven. Dit betekent dat ze niet door u als klant kunnen worden gevolgd, maar het is ook de beste manier om dit zo anoniem en discreet mogelijk te doen.

Hoe worden de tests naar mij verzonden?

Ik wil niet dat de postbode of anderen weten wat het pakketje bevat.

Ben ik anoniem als ik bij jullie bestel?

Ja. Wij geven geen informatie over welke test u bestelt. De producten worden geleverd in een discrete verpakking. Wij nemen uw privacy zeer serieus. Wij voldoen aan de huidige wetgeving en hebben een eigen privacybeleid. Wij voldoen aan alle wetten en EU-richtlijnen. Daarnaast beschikken wij over een SSL-certificaat voor een extra veilige verbinding. Met andere woorden: u kunt bij ons veilig winkelen.

Hoe veilig zijn de tests?

Onze tests handhaven een hoog veiligheids- en kwaliteitsniveau en zijn 99,8% veilig. Als u klachten heeft, vragen wij u altijd om professionele hulp te zoeken. Onze tests zijn alleen voor jou die extra zekerheid wil hebben en misschien een controle wil doen.

Een belangrijk ding dat ze scheidt, zijn de gebruiksaanwijzingen. Onze zelftests zijn bedoeld voor consumenten, daarom zijn de gebruiksaanwijzingen vereenvoudigd en aangepast voor mensen zonder medische opleiding. Tegelijkertijd worden dezelfde strenge eisen gesteld aan de functie, veiligheid, betrouwbaarheid en EU-richtlijnen van de IVD-testen.

Het is erg koud buiten, blijven de tests enkele uren in de brievenbus liggen? Zijn ze beschadigd door de kou?

Onze fabrikanten hebben aangekondigd dat de tests tot drie weken lang vorst tot -20 graden kunnen weerstaan ​​zonder beschadigd te raken. Voordat u de tests gebruikt, moet u ze ongeveer 1 uur op kamertemperatuur laten komen.

Hoe lang is de levertijd?

Wij verzenden altijd dezelfde dag als u op werkdagen ervoor bestelt 14. Bij Postnord wordt uw pakket normaal gesproken binnen 2-3 werkdagen afgeleverd. Bestellingen na 14 en op feestdagen verpakt en volgende weekdag verzonden.

Moet ik de tests indienen om antwoorden te krijgen?

Nee, u hoeft geen bloedmonsters of iets dergelijks op te sturen; u voert alle onderzoeken thuis in alle rust uit en krijgt direct het antwoord door de testresultaten te lezen.

Heb ik urine of bloed nodig om de test te doen?

De volgende tests worden uitgevoerd met urine: ovulatie, zwangerschap, drugstest, menopauze en urineweginfectie. Tests waarvoor een bloedtest nodig is, zijn prostaat- en drugstests. Er wordt een lancet meegeleverd, die wordt gebruikt voor een eenvoudige en snelle naald.

Ik heb een fobie voor naalden, doet dat pijn?

Nee, feit is dat het niet zo voelt. De vingertop kan daarna echter 12-24 uur wat pijnlijk zijn, maar dat is volkomen normaal. Soms kan het goed zijn om een ​​vriend te laten blijven plakken, in ongeveer 3 milliseconden is de stok voorbij.