• Snelle bezorging
  • Ruime keuze
  • Discreet pakket

Retouradres

Neem contact met ons op via het volgende e-mailadres: hey@nordictest.se. We hebben de volgende informatie nodig:
Ordernummer (te vinden in uw bestelbevestiging, op de pakbon of factuur)
Uw naam en contactgegevens
Aantal en namen van de producten die u wilt retourneren
Nordictest.se zal per e-mail bevestigen of de retourzending is toegestaan en of de herroepingstermijn niet is verstreken voordat de producten worden teruggestuurd. We raden aan om de retourzending traceerbaar te maken, bijvoorbeeld met Posten varubrev of Posten Företagspaket. De klant draagt de kosten van de retourzending volgens het tarief van Posten en is verantwoordelijk voor het product totdat het bij ons is afgeleverd.

Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retourlabel en instructies over hoe en waar u uw pakket moet retourneren. Producten die naar ons worden teruggestuurd zonder voorafgaand verzoek om een retourlabel worden niet geaccepteerd.
U kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele retourvragen op hey@nordictest.se.

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst op eventuele defecten, schade of als u het verkeerde product heeft ontvangen. Neem onmiddellijk contact met ons op zodat we het probleem kunnen beoordelen en corrigeren.

Uitzonderingen/Niet-retourneerbare items

Sommige soorten producten kunnen niet worden geretourneerd, zoals kwetsbare goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde items) en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retouren van gevaarlijke stoffen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of zorgen heeft over een specifiek item.

We kunnen helaas geen retouren accepteren voor afgeprijsde items of cadeaubonnen.

Uitwisselingen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft terug te sturen, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.
Europese Unie - Herroepingstermijn van 14 dagen
Als het artikel echter naar de Europese Unie wordt verzonden, heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden en zonder opgaaf van redenen te annuleren of te retourneren. Zoals hierboven vermeld, moet uw artikel in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen, ongebruikt of ongedragen, met labels en in de originele verpakking. U moet ook de bon of het aankoopbewijs hebben.

Terugbetalingen

We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en we zullen u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als het wordt goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode binnen 10 werkdagen. Houd er rekening mee dat uw bank of creditcardmaatschappij ook tijd nodig kan hebben om de terugbetaling te verwerken en bij te schrijven.

Vrijwaring

Onder geen enkele omstandigheid zullen wij of enige andere partij die betrokken is bij het maken, produceren of gebruiken van deze website (https://nordictest.se) aansprakelijk zijn voor directe of indirecte schade als gevolg van (I) informatie over Nordictest (hierna - Website), (II) producten die worden verkocht of (III) andere zaken met betrekking tot de service. Daarom is dit gedeelte van toepassing op alle producten, inhoud en diensten op de website.