• Snelle bezorging
  • Ruime keuze
  • Discreet pakket

Sneltesten direct in de mailbox

Test jezelf thuis en krijg binnen 10 minuten antwoord met een thuistest van Nordictest.

Uw test wordt discreet verzonden

Alle bestellingen worden discreet en anoniem rechtstreeks naar uw mailbox verzonden.

Zelftests rechtstreeks naar de mailbox

Nordictest is begin 2021 gestart en sindsdien hebben we honderden tests verkocht aan particulieren in de Scandinavische landen. Het begon allemaal toen we in de plaatselijke winkels en apotheken een tekort aan sneltests zagen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze eigen test te ontwikkelen, waarbij je direct antwoord krijgt.

Dit om onnodige zorgwachtrijen te voorkomen en om te voorkomen dat u fysiek naar een arts moet gaan. Bij een positieve test dient u uiteraard naar een arts/medische zorg te gaan. Wij raden iedereen aan de bestaande aanbevelingen en de Wet Infectiepreventie op te volgen.

Klanten eisen

Heb je keelpijn?

We hebben onze voorraad keelontstekingstests aangevuld om aan de grote vraag te voldoen! Koop uw keelontstekingstest bij ons bij Nordictest.

Koop de keelontstekingstest

Urineweginfectie?

Veel mensen krijgen urineweginfecties tijdens de wintermaanden. Bestel een set tests zodat u ze thuis heeft voor het geval dat.

Test voor urineweginfectie

Test uzelf op seksueel overdraagbare aandoeningen

Een van onze best verkochte tests! Test uzelf op chlamydia, gonorroe en syfilis. De test wordt discreet bij u thuis afgeleverd.

Bestel nu

Uw test wordt discreet verzonden

Al onze bestellingen worden discreet rechtstreeks naar uw brievenbus verzonden. Op het pakket staat niets dat zou verraden wat u heeft besteld.

Voor productselectie

Antwoord binnen 15 minuten

Onze tests zijn snelle tests, wat betekent dat u binnen 15 minuten na het uitvoeren van de test een antwoord krijgt.

Bekijk de producten

Waarom zou ik me laten testen?

Begrijp uw lichaam en verbeter uw gezondheid met Nordictest


Houd uw innerlijk in de gaten

Begrijp wat er in uw lichaam gebeurt - met informatie over uw waarden kunt u de controle over uw welzijn nemen en aanpassingen maken in uw levensstijl.

Gezonde voeding

Een gezonde en gevarieerde voeding wordt gezien als een truc om het risico op gezondheidsproblemen te verminderen. Met volledig inzicht in uw gezondheidsgegevens kunt u het evenwicht van uw vitamines, mineralen en hormonen zien.

Optimaliseer uw gezondheid

Uw levensstijlkeuzes hebben invloed op uw algehele gezondheid. Op basis van uw waarden kunt u de voorwaarden scheppen voor een verhoogd welzijn - en een gezonder leven.

Snelle kwaliteitstesten

Hier vindt u CE-gemarkeerde en uiterst betrouwbare thuistests tegen de meest betaalbare prijzen op internet. Wij leveren snel rechtstreeks aan uw brievenbus, in kleine en discrete pakketten.

Het is niet altijd vanzelfsprekend geweest dat men zichzelf tegenwoordig thuis kan testen. Technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren, net als onderzoek. Slechts een paar jaar geleden moest men naar de dokter om op streptokokken getest te worden. Vandaag de dag kunt u een snelle test bestellen en uzelf thuis in alle rust testen. Is dat niet geweldig?

Test uzelf thuis in alle rust

Al onze tests worden discreet en veilig rechtstreeks naar uw brievenbus verzonden. Uw pakket is discreet verpakt en bevat geen duidelijke signalen van de inhoud. Wij bieden een retourperiode van 14 dagen voor al onze bestellingen. Dit geldt alleen bij een ongeopende verpakking.

Groot assortiment snelle tests

Wij bij Nordictest werken voortdurend aan het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe merken en tests. Enkele van onze meest verkochte en gewaardeerde tests zijn:

  • Test voor seksueel overdraagbare aandoeningen - Test uzelf op de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia, gonorroe en syfilis
  • Mycoplasma - Test uzelf op mycoplasma in uw eigen huis
  • Keelontsteking (Stap A) - Test uzelf op keelontsteking, rechtstreeks in uw eigen huis zonder een arts te hoeven raadplegen
  • Prostaat PSA - Meet uw prostaat PSA-niveau eenvoudig met onze zelftest. De test geeft u een snelle en duidelijke uitslag
  • Urineweginfectie - Zelftests voor urineweginfecties, speciaal ontwikkeld voor eenvoudig thuisgebruik tegen een lage prijs


En nog veel meer! Bekijk al onze tests hier

Koop sneltests online met snelle levering

Nordictest is opgericht in 2021 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste online winkels in Scandinavië op dit gebied

Wij streven er altijd naar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als u online een test bestelt vóór 14.00 uur, sturen wij uw pakket meestal dezelfde dag nog op. Het pakket wordt meestal binnen twee werkdagen bezorgd.

Bestel zelftests online in verschillende verpakkingsgroottes

Bij ons vindt u alles, van verpakkingen van 1 tot 5 stuks en grotere verpakkingen (30 stuks).

Wordt het goedkoper om grotere verpakkingen te kopen?

De prijs per test wordt lager wanneer u grotere verpakkingen zoals 3-packs of 5-packs koopt.

Bekijk onze grote pakketten met tests hier

Nieuwe behandelingsmethoden voor prostaatkanker

Nieuwe behandelingsmethoden voor prostaatkanker

Gepubliceerd: datum door Nordictest

In de afgelopen jaren zijn er goede nieuws geweest voor mannen bij wie prostaatkanker is vastgesteld en die een behandeling nodig hebben die het leven...

Kunnen chlamydia-tests op festivals de gezondheid bevorderen?

Kunnen chlamydia-tests op festivals de gezondheid bevorderen?

Gepubliceerd: datum door Nordictest

Het idee om tests voor seksueel overdraagbare aandoeningen aan te bieden op muziekfestivals is niet nieuw. Muziekfestivals over de hele wereld doen di...

Wat heeft het zuurstofgehalte in je huis te maken met je gezondheid?

Wat heeft het zuurstofgehalte in je huis te maken met je gezondheid?

Gepubliceerd: datum door Nordictest

Steeds meer mensen beseffen dat de kwaliteit van de binnenlucht direct verband houdt met de gezondheid en energieniveaus. Tegenwoordig weten we hoe be...

Winkel veilig

Winkel veilig en discreet bij ons. Uw klantgegevens zijn veilig bij ons.

Snelle leveringen

De levertijd bedraagt ​​normaal gesproken 2-4 dagen, tenzij anders aangegeven bij het product

Veilige betalingen

Betaal veilig via PayPal of Stripe (kaartbetaling)